Alta löydät vastauksia muutamiin yleisimpiin kysymyksiin. Mikäli sinua askarruttaa jokin muu tai haluat muuten vain tietää enemmän meistä ja toimintatavoistamme, niin ole yhteydessä. Sivulta Yhteystiedot löydät valmiin lomakkeen, sekä sähköposti- ja puhelinnumerotietomme.


Miten siivous onnistuu, kun teen kotona etätöitä?

Siivoamme aluksi valmiiksi yhden tilan/ huoneen, jossa voit sen jälkeen olla rauhassa koko siivouksen ajan.


Mitä jos jotakin menee rikki?

Varomme rikkomasta tavaroita, mutta joskus voi kuitenkin vanhinko yllättää, ja sitä varten meillä vastuuvakuutus.


Mitä tarkoittaa tyytyväisyystakuu?

Tavoitteemme on 100% tyytyväiset asiakkaat. Tiedämme, että siinä on haastetta, mutta saavutamme sen toimittamalla sen mitä lupaamme ja pikkuisen enemmän!

Pyydämme palautteesi siivouksesta heti sen valmistuttua. Mikäli et palautteesi perusteella ole tyytyväinen siivoukseen, otamme sinuun pikaisesti yhteyttä, jotta voimme korjata puutteet maksutta.


Kuinka paljon on kotitalousvähennys?

Vuonna 2024 kotitalousvähennys on 60% työnosuudesta 3500€  asti henkilöltä. Omavastuuosuus on 100 euroa. Kotitalousvähennyksen saa myös vanhemmilleen ja isovanhemmilleen ostetusta palvelusta, sekä vapaa-ajan asunnolla teetetystä työstä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä...


Haittaako lemmikkieläimet siivousta?

Olemme tottuneet kaikenlaisiin eläinystäviin, joten ne eivät ole este siivoukselle. Voit myös tilata meiltä lisäpalveluina koiran ulkoilutuksen ja kissan hiekkalaatikon siivouksen. Rapsutukset tulevat kaupanpäälle.


Mitä siivousvälineitä ja puhdistusaineita minulla pitää olla, kun tulette siivoamaan?

Kotisi siivoukseen tarvittavat välineet ovat imuri ja moppivarsi.

Tuomme mukana muut siivousvälineet ja ympäristöystävälliset puhdistusaineet.