Heippa vielä,

Vautsi. Täällä ei ole aikoihin ollut näin puhdasta ja siistiä. Kiitos paljon! 

Mukavaa viikonloppua, nähdään kahden viikon päästä.

T. Maija
Olimme pitkään etsineet uutta siivousfirmaa ja Laventin oli vastaus tähän toiveeseen. Kokeilimme kerran, mutta halusimme sen jälkeen tehdä jatkosopimuksen.
Työn laatu ja asioimisen helppous = täysi 10
Elina V

Kiitos Riitta!

Sauna on nyt ihanan puhdas. Kaakelit  ja myös muut pinnat säihkyvät ja lauteet tuoksuvat hyvältä. Teit hyvää ja tarkkaa työtä.  Nyt saa joulu tulla. Pyydän sinut jatkossakin apuun.

Terveisin Raili K

Hei! Nyt ehdin käydä asunnolla. KIITOS!! Tosi hyvää työtä olitte tehneet, voidaan suositella??! Hyvää joulun odotusta!

t. Ari


Kiitos siivouksesta! Tyytyväisiä ollaan.
Yt. Moona

Kiitos erittäin tehokkaasta ja tasokkaasta kotisiivouksesta. Minut yllätti se, kuinka tarkkaa jälkeä tehtiin ja kotimaisilla avainlipputuotteilla pestiin! Ihanaa tulla raikkaaseen ja puhtaaseen kotiin. Suosittelen lämpimästi lahjaksi itselle tai vaikka ystävälle. Parasta mitä on!

-Laura

Oli ihana tulla puhtaaseen kotiin ja mahtavaa huomata, kuinka olitte saaneet myös monet kinkkiset paikat (suihkuovet, kaasuliesi, syöttötuoli ym.) todella puhtaiksi.

Johanna Myllykangas

Riitta on siivonnut kotiani säännöllisesti yli vuoden. Hän luotettava, tehokas ja tekee erinomaisen siistiä jälkeä. Minulle on myös tärkeää, että voin luottaa hänen huolehtivan kissoistani siivouksen aikana.

Kristiina

Oli ihana tulla puhtaaseen kotiin. Hyvää työtä teitte. 🙂

Suosittelin teitä jo kahdelle työkaverilleni.

Olen tyytyväinen työhösi. Haluan jatkossakin pitää meidän asiakassuhteen.

Maire, Reimarla

Siivouspalvelun sydän on yrittäjä itse.❤️Ihan ketä tahansa ei kotiinsa halua päästää, mutta hänet päästän koska tahansa.

Työnjälki on aina moitteetonta ja palvelu joustaa kiireisen arjen muutoksissa. Koko perhe odottaa, koska hän taas tulee ja tekee taikoja!

Heidi, Kaarela